Actueel

Unieke gebeurtenis voor Shotokan Karateclub Etten-Leur.

Afgelopen zondag 9 juni 2024 deden 5 leden van SKEL examen voor zwarte band tijdens het officiële DAN examen georganiseerd door de Karate-do Bond Nederland. Plaats van het examen was dit keer het Topsportcentrum in Koog aan de Zaan. Er deden meer dan 150 karateka’s  uit het hele land van verschillende karate stijlen/platformen op 8 matten examen.
Peter sensei was een van de examinatoren van het platform Shotokan 4de Platform en Wouter, ook lid van SKEL was voor deze ingehuurd om foto’s te maken van alle kandidaten van het Shotokan 4de Platform.
Na jaren trainen en vooral het laatste half jaar erg intensief konden de vijf SKEL karateka’s nu hun vaardigheden laten zien  in drie verschillende rondes van elke een uur examen. Dennis in de eerste ronde, Altjo, Gerard en Mario in de tweede ronde, allen voor de eerste zwarte band en Michael in de derde ronde voor de tweede zwarte band. Na elke ronde werden de diploma’s uitgereikt. Na afloop van de rondes bleek dat alle kandidaten van SKEL waren geslaagd
Op de foto van links naar rechts Altjo, Dennis, Gerard, Mario, Michael en een trotse Peter sensei.

 

Wat is de Clubloterij en hoe werkt het?
Deelnemers kopen clubloten voor € 2,50 per stuk. Van elk verkocht mooie lot gaat € 2,00 rechtstreeks naar onze club. Met zo’n veel kun je automatisch meespelen in drie trekkingen: een trekking van onze club, van de sportbond, en een landelijke trekking. Dit betekent dat je niet alleen ons club ondersteunt, maar ook zelf kans maakt op mooie prijzen. Zo is de landelijke hoofdprijs 2x €10.000 voor de winnende deelnemer én voor onze club! Zo kunnen wij bijvoorbeeld investeren in betere materialen. Deze hoofdprijs wordt getrokken op 12 juni en wordt uitgedraaid naar liefst tien verschillende winnaars.

Hier vind je pagina van SKEL: https://clublot.nl/bond/karatebond/club/shotokan-karateclub-etten-leur

Japanse wapen stage o.l.v. Wim van de Leur shihan

Zaterdag 16 juni  2024 Deze stage is geannuleerd door verhindering van Wim shihan.

Lessen in de zomervakantie 2024.

Vanaf maandag 1 juli 2024 verhuizen alle lessen van binnen naar buiten, de speelplaats naast onze dojo, de gymzaal van de Hasselbraam.

Elke woensdag van  19:00 – 20:30 met uitloop naar 21:00 Japanse wapen les minimum leeftijd 12 jaar.
Elke donderdag van 19:00 – 20:00 met uitloop naar 20:30  karate les
Kleding: gymkleding/trainingspak en gymschoenen.
Bij warm weer een bidon water
Bij neerslag gaat de les niet door, hou de Teamapp in de gaten!
Toilet is beschikbaar, kleedkamers niet.
Geen Japanse wapen? Kunnen worden geleend tijdens de les.

Alle lessen zijn open voor iedereen.

Vanaf maandag 19 augustus 2024 gaan we weer binnen trainen in onze dojo! Het lesrooster is ongewijzigd, zie hieronder.

Met hemelvaart geen lessen

Donderdag 9 mei 2024 zijn er geen lessen.

Lesrooster binnen dojo (gymzaal) Beukenlaan ingaande 5 februari 2024

Maandag
19:00 – 20:00 karate: beginners senioren en lichte kleuren jeugd  (proefles mogelijk)
20:00 – 21:00 karate:  vanaf groen jeugd en senioren

Woensdag
15:30 – 16:30 startend jeugd tot en met 11 jaar en alle gevorderde jeugd.
19:00 – 20:00 Japanse wapen training alle  kleuren band senioren en jeugd vanaf groen (proefles mogelijk)
20:00 – 21:00 Japanse wapen training gevorderden wapen training

Donderdag
19:00 – 20:00 karate: beginners senioren en lichte kleuren jeugd  (proefles mogelijk)
20:00 – 21:00 karate:  vanaf groen jeugd en senioren

KYU examens (slip/band) karate en Japanse wapens juni 2024

In  de week van 10 juni 2024 zijn de karate- en Japanse wapens kyu examens!

Klik HIER voor het inschrijfformulier karate.

Klik HIER voor het inschrijfformulier Japanse wapens.

50 Jaar bestaan SKEL

Zaterdag 16 februari 2024 was Wim van de Leur shihan op bezoek bij SKEL voor het geven van een 2 uur durende seminair Japanse wapens; Ryukyu Kobujutsu en Shin Hanbo Jutsu.
Wim shihan is de grondlegger van de school o.a. in Etten-Leur en Peter sensei is een van de leerlingen van het eerste uur die ook nog steeds actief is in het budo.

Dus 2024 is een dubbel jubileum jaar voor SKEL. De afdeling cq school bestaat 50 jaar en Peter sensei beoefent budo ook 50 jaar. Heel bijzonder!

 

VOLG ons op Teamapp! Zie hieronder.

Teamapp (Dutch, English below).

SKEL heeft een (gratis) app voor op de telefoon: Stack Teamapp. Deze is te downloaden vanaf Google Play of Apple Store (afhankelijk van je type telefoon) en is gratis!
Je maakt een account aan: e-mail adres en wachtwoord. Je krijgt dan een code in je mailbox en als je deze toepast heb je een account aangemaakt. Vervolgens ga je op zoek naar je team, in dit geval SKEL (zie ook ons logo). Bovenaan wordt dan aangegeven dat je een verzoek moet indien bij SKEL. De beheerder ontvangt dit en keurt het goed. Vanaf dan kan je allerlei soorten nieuws bekijken, maar ook het rooster en je ontvangt notificatie(s). Heel gemakkelijk om actueel te blijven!

Je kan bij agenda bij de trainingen aangeven of je komt of niet, wel zo handig voor de lesgever. Ook ouders van jeugd leden kunnen een account aanmaken, het kind wordt dan gekoppeld aan de ouder.

Kortom, heel gemakkelijk dus installeren!

ENGLISH.

You can download a free app from Google Play (Android) or Apple Store (IPhone), there are no costs. It is called  Stack Teamapp. You create an account with your mail adress and password, You receive in your mailbox a code and when you confirm this you have created an account in Teamapp. Then you search for SKEL (see our logo) and post a request at SKEL. After approval you receive notifications, you can create a profile, see our training schedule specific for you, can post pictures and much more.

Teamapp is een erg gemakkelijk tool en zal hoofdzakelijk worden gebruikt voor de SKEL leden. Er wordt dan dus ook veel minder gemaild via andere kanalen.

 

 

 

Spring naar toolbar