Actueel

Lesrooster binnen (dojo (gymzaal) Beukenlaan) ingaande 28 augustus 2023

Maandag
19:00 – 20:00 karate: beginners en lichte kleuren jeugd en senioren (proefles mogelijk)
20:00 – 21:00 karate:  vanaf groen jeugd en senioren

Woensdag
19:00 – 20:00 Japanse wapen training alle senioren en jeugd vanaf groen (proefles mogelijk)
20:00 – 21:00 Japanse wapen training gevorderden wapen training

Donderdag
19:00 – 20:00 karate: beginners en lichte kleuren jeugd en senioren (proefles mogelijk)
20:00 – 21:00 karate:  vanaf groen jeugd en senioren

Vrijdag
16:30 – 17:30 startend jeugd en lichte kleuren jeugd (proefles mogelijk)

VOLG ons op Teamapp! Zie hieronder.

Kader Shotokan Karateclub Etten-Leur geslaagd voor DAN examens.

Zondag 11 juni 2023 heeft het kader van Shotokan Karateclub Etten-Leur examen gedaan voor hun volgende zwarte (DAN) band. De assistenten Jan en Jeroen voor hun 3de DAN en Peter sensei, de hoofdtrainer voor de 5de DAN.
Uiteraard was er met veel enthousiasme hard en veel getraind voor dit een uur durende fysieke examen onder toezicht van 4 examinatoren. Jan en Jeroen in de tweede ronde, Peter sensei in de derde ronde van het landelijk examen georganiseerd door de Karate-do Bond Nederland te Harderwijk. In totaal deden 141 kandidaten van de diverse karate stijlen examen voor hun volgende DAN graad. Na afloop van hun examen konden alle drie worden gefeliciteerd, ze waren alle drie geslaagd! Het zijn voor SKEL de hoogste DAN graden die werden toegekend aan leden van SKEL ooit. Een mooie prestatie.
SKEL hecht veel waarde aan goed opgeleid kader. Jan is dojo assistent, Jeroen is assistent leraar en Peter sensei is rijks erkend leraar karate. Laatstgenoemde draait ook al heel wat jaren mee in het karate wereldje, hij traint inmiddels al 49 jaar karate en geeft ook les in Japanse wapens. In augustus 2024  dus een halve eeuw bezig met karate en in 2025 50 jaar lid van de Karate-do Bond Nederland.

Op de foto links Jeroen, midden Jan en rechts Peter sensei met hun diploma’s.

 

Teamapp (Dutch, English below).

SKEL heeft een (gratis) app voor op de telefoon: Stack Teamapp. Deze is te downloaden vanaf Google Play of Apple Store (afhankelijk van je type telefoon) en is gratis!
Je maakt een account aan: e-mail adres en wachtwoord. Je krijgt dan een code in je mailbox en als je deze toepast heb je een account aangemaakt. Vervolgens ga je op zoek naar je team, in dit geval SKEL (zie ook ons logo). Bovenaan wordt dan aangegeven dat je een verzoek moet indien bij SKEL. De beheerder ontvangt dit en keurt het goed. Vanaf dan kan je allerlei soorten nieuws bekijken, maar ook het rooster en je ontvangt notificatie(s). Heel gemakkelijk om actueel te blijven!

Je kan bij agenda bij de trainingen aangeven of je komt of niet, wel zo handig voor de lesgever. Ook ouders van jeugd leden kunnen een account aanmaken, het kind wordt dan gekoppeld aan de ouder.

Kortom, heel gemakkelijk dus installeren!

ENGLISH.

You can download a free app from Google Play (Android) or Apple Store (IPhone), there are no costs. It is called  Stack Teamapp. You create an account with your mail adress and password, You receive in your mailbox a code and when you confirm this you have created an account in Teamapp. Then you search for SKEL (see our logo) and post a request at SKEL. After approval you receive notifications, you can create a profile, see our training schedule specific for you, can post pictures and much more.

Teamapp is een erg gemakkelijk tool en zal hoofdzakelijk worden gebruikt voor de SKEL leden. Er wordt dan dus ook veel minder gemaild via andere kanalen.

 

 

 

Spring naar toolbar