Actueel

Lesrooster binnen dojo (gymzaal) Beukenlaan ingaande 5 februari 2024

Maandag
19:00 – 20:00 karate: beginners senioren en lichte kleuren jeugd  (proefles mogelijk)
20:00 – 21:00 karate:  vanaf groen jeugd en senioren

Woensdag
15:30 – 16:30 startend jeugd tot en met 11 jaar en alle gevorderde jeugd.
19:00 – 20:00 Japanse wapen training alle  kleuren band senioren en jeugd vanaf groen (proefles mogelijk)
20:00 – 21:00 Japanse wapen training gevorderden wapen training

Donderdag
19:00 – 20:00 karate: beginners senioren en lichte kleuren jeugd  (proefles mogelijk)
20:00 – 21:00 karate:  vanaf groen jeugd en senioren

50 Jaar bestaan SKEL

Zaterdag 16 februari 2024 was Wim van de Leur shihan op bezoek bij SKEL voor het geven van een 2 uur durende seminair Japanse wapens; Ryukyu Kobujutsu en Shin Hanbo Jutsu.
Wim shihan is de grondlegger van de school o.a. in Etten-Leur en Peter sensei is een van de leerlingen van het eerste uur die ook nog steeds actief is in het budo.

Dus 2024 is een dubbel jubileum jaar voor SKEL. De afdeling cq school bestaat 50 jaar en Peter sensei beoefent budo ook 50 jaar. Heel bijzonder!

SKEL lid Jeroen geslaagd voor erkend leraar karate-do.

Zondag 21 januari 2024 was er in Amersfoort in sporthal de Bokkeduinen de afsluiting van de cursus leraar karate-do van de Karate-=do Bond Nederland. Deze module is de afsluitende cursus van 3 modules. De eerste module is dojo assistent, de tweede assistent leraar en dus de laatste leraar. Deze cursussen voldoen aan de eisen van het NOC & NSF en is dus ook een erkend diploma.
Het tijdsbestek is zo een 2,5 jaar van alle 3 de cursussen en omvat theorie en praktijk. Ook moet je in het bezit zijn van de 3de dan karate van de Karate-do Bond Nederland en die heeft Jeroen in juni 2023 gehaald en kon dus starten met de laatste module.
De laatste dag was een uur lesgeven die werd beoordeeld door diverse examinatoren. Op het eind van de dag was de uitslag bekend. Alle elf cursisten waren geslaagd, dus ook Jeroen.

SKEL hecht veel waarde aan goed opgeleide lesgevers. SKEL heeft nu 2 erkende leraren (Peter sensei en Jeroen sensei) en een dojo assistent (Jan san). SKEL is ook aangesloten bij het Shotokan 4de Platform en dit zorgt voor goed getrainde karateka’s. In juni gaan er weer SKEL leden op voor de 1ste en 2de dan (eerste en tweede zwarte band).

 

VOLG ons op Teamapp! Zie hieronder.

Teamapp (Dutch, English below).

SKEL heeft een (gratis) app voor op de telefoon: Stack Teamapp. Deze is te downloaden vanaf Google Play of Apple Store (afhankelijk van je type telefoon) en is gratis!
Je maakt een account aan: e-mail adres en wachtwoord. Je krijgt dan een code in je mailbox en als je deze toepast heb je een account aangemaakt. Vervolgens ga je op zoek naar je team, in dit geval SKEL (zie ook ons logo). Bovenaan wordt dan aangegeven dat je een verzoek moet indien bij SKEL. De beheerder ontvangt dit en keurt het goed. Vanaf dan kan je allerlei soorten nieuws bekijken, maar ook het rooster en je ontvangt notificatie(s). Heel gemakkelijk om actueel te blijven!

Je kan bij agenda bij de trainingen aangeven of je komt of niet, wel zo handig voor de lesgever. Ook ouders van jeugd leden kunnen een account aanmaken, het kind wordt dan gekoppeld aan de ouder.

Kortom, heel gemakkelijk dus installeren!

ENGLISH.

You can download a free app from Google Play (Android) or Apple Store (IPhone), there are no costs. It is called  Stack Teamapp. You create an account with your mail adress and password, You receive in your mailbox a code and when you confirm this you have created an account in Teamapp. Then you search for SKEL (see our logo) and post a request at SKEL. After approval you receive notifications, you can create a profile, see our training schedule specific for you, can post pictures and much more.

Teamapp is een erg gemakkelijk tool en zal hoofdzakelijk worden gebruikt voor de SKEL leden. Er wordt dan dus ook veel minder gemaild via andere kanalen.

 

 

 

Spring naar toolbar