Dan examentrainingen Shotokan 4de Platform

Het Shotokan 4e platform werkt met Dan examentrainingen en een proefexamen in aanloop naar het KBN Dan examen. Helaas heeft corona en de regels van de overheid niet alleen ons dagelijkse leven, ons werk, maar ook het sporten veranderd. Heel veel karateka’s hebben een tijd niet kunnen trainen en waar we wel konden trainen was dit aan strenge regels gebonden.
Momenteel mag er weer binnen worden getraind en kan er worden gestart met een traject van Dan examen trainingen, het proefexamen en het KBN Dan examen in december 2021. Om iedereen tegemoet te komen is het het traject naar het proefexamen aangepast. Voor alle kandidaten geld dat ze 3 Dan examentrainingen moeten volgen voor het proefexamen op zaterdag 6 november 2021 in Eethen. Deze 3 Dan examentrainingen tellen voor alle kandidaten, ook voor de kandidaten die al aangemeld waren voor het proefexamen in april 2020.
Deelnemers aan een Dan examentraining moeten zich aanmelden. Ook karateka’s die niet deelnemen aan het proefexamen op 6 november, maar minimaal bruine band hebben en 11 jaar of ouder zijn, mogen deelnemen aan de Dan examentrainingen. De Dan examentrainingen vinden plaats in grote zalen zodat de deelnemers op een veilige manier kunnen trainen.
Aanmelden voor een of meerdere Dan examentraining(en) doe je door een email te sturen naar dimitra.limneos@gmail.com met de volgende gegevens:
– voor- en achternaam
– leeftijd
– e-mailadres
– naam van de school
– huidige Kyu- of Dan graad
– gewenste datums, mag in één mail
Op deze manier is het mogelijk een overzicht te hebben van wie op welke training is, of is geweest. Mocht er onverhoopt contact moeten worden opgenomen bijvoorbeeld i.v.m. een verandering op het laatste moment of bij een mogelijke coronabesmetting (we moeten realistisch zijn). Natuurlijk zal er tijdens de trainingen rekening worden gehouden met de dan geldende regels en adviezen van de overheid en het RIVM.

Spring naar toolbar