Einde en begin karate seizoen.

Misschien een beetje vreemde titel, maar er moest nog het nodige werk van het afgelopen seizoen 2017 – 2018 worden gedaan en met dit stukje wordt tevens een nieuwe start gemaakt van het seizoen 2018 -2019.

De clubwebsite www.skel.nl is bijgewerkt met verschillende foto’s van de kyu examens in juni 2018 en het einde seizoen ijsje. Als je op de foto’s klikt krijg je ze compleet te zien en met rechter muisklik kun je ze downloaden. De clubwebsite wordt regelmatig bijgewerkt dus hou onze site in de gaten. Op de home page kun je zien wanneer de site voor het laatst is bijgewerkt. De club en de sensei is ook actief op Facebook, Instagram en tegenwoordig ook Snapchat.

Maandag 20 augustus 2018 beginnen de karate en wapen lessen weer. Voor het lesrooster zie de home page van de clubwebsite scroll naar beneden. SKEL hoopt dat iedereen is uitgerust en opgeladen zodat we weer lekker kunnen gaan trainen. Belangrijk is te weten wat je doel(en) is(zijn), dan kan je er naar toe trainen. Bij SKEL worden veel facetten getraind van budo: technisch (karate en wapens), kata of kumite wedstrijden, zelfverdediging, conditie enz. Ook kan je 1 op 1 trainen met de sensei. Laat de sensei weten wat je doel(en) is(zijn)!

Vanzelfsprekend zijn ook nieuwe leden welkom.

8 September 2018 is er het 7 Masters evenement van de NFK in Den Haag, 9 september de dag van het karate voor jeugd door de KBN, begin oktober zijn er de eerste wedstrijden, het wordt een druk seizoen. Raadpleeg de agenda op de clubwebsite!

Spring naar toolbar