Geslaagden kyu examen 21 januari 2016

Donderdag 21 januari waren er nog twee groepen SKEL leden die nog examen moesten doen. De zaal was koud, dus het tempo lag hoog.

Allereerst gingen gevorderden jeugd beginnen. Eerst allemaal warming up, daarna in 3 groepjes: blauw/bruin, oranje en de derde groep groen. Peter sensei had zijn budo schoenen en body warmer nog niet aan, na de warming up had hij het aardig warm gekregen. Kihon, kata en daarna alle drie de groepen tegelijk kumite. Na ampel beraad kon Peter sensei mededelen dat iedereen was geslaagd.
Voor groen Renske en Rishan. Voor blauwe slip Waleed, Sahed en Ben. Voor blauw Tijm. Lucy voor bruine slip en Sidney voor de eerste bruine band (kyu 3). Jeroen haalde zijn tweede bruine band (kyu 2).

Daarna de senioren. Intussen had Peter sensei zijn budo schoen en body warmer aangedaan. Na ca. 1,5 uur jeugd had de kou nu wel toegeslagen. Het groepje was niet zo groot, dus dit ging ook voortvarend. Na afloop kan Peter sensei iedereen feliciteren en de banden en diploma’s uitdelen.
Voor geel is geslaagd Bas, voor eerste bruine band (kyu 3) Tjerk en Ronald en Casper voor tweede bruine band (kyu 2).

klik voor meer foto’s staan op www.skel.nl

Na een week van examens kan Peter sensei concluderen dat het niveau goed is. Hij zag leuke en goede examens en natuurlijk zijn er zoals altijd ook verbeterpunten. Budo is uiteindelijk blijven streven naar perfectie (je leven lang) en eigenlijk kan je niet achterover leunen na een examen. Integendeel, er zal weer harder moeten worden getraind om vandaag beter te zijn dan gisteren!

 

Spring naar toolbar