Impressie vanencompetitie Tilburg 29 oktober 2017.

Zondag 29 oktober togen  een aantal mensen van SKEL naar Tilburg om deel te nemen aan het onderdeel kata van de vanencompetitie.
Peter sensei en Jeroen senpai als scheidsrechter en Tim, Raeven, Maylin en Kim als deelnemer.

De vanencompetitie is een instaptoernooi voor jeugd tot 16 jaar en de jeugd kan dan ervaring op doen voor de grotere toernooien. Het kenmerkt zich door gezelligheid en de deelnemers kunnen meer kata laten zien tijdens hun poule en zo goed oefenen.

Kim deed het dit keer niet zo goed, ze is ook later ziek geworden. Tim zat in een zware poule met ervaren karateka’s. Raeven en Maylin deden het prima. Raeven, Maylin en Kim deden ook mee aan het onderdeel team kata. De eerste ronde verliep ondanks het vele trainen niet zo goed, de andere rondes wel. Als aandenken kregen ze een mooie medaille voor de 3de plaats.

Raeven, Maylin en Kim doen ook mee met het onderdeel kata op het ONJK (Open Nederlandse Jeugd Kampioenschappen) van de Karate-do Bond Nederland.

Op de foto: achter Tim en voor van links naar rechts Raeven, Maylin en Kim. Meer foto’s staan bij fotoreportages op deze site.

Hier vind je nog meer foto’s en films.

Spring naar toolbar