Einde seizoen ijsje Prego 14 juli 2016

Donderdagavond 14 juli was het zover. Het karate seizoen 2015 -2016 werd afgesloten en aan de leden van SKEL werd een ijsje van SKEL aangeboden, dit keer van Gelateria Prego.

Het was lekker weer en de eerste leden waren er al om 18:50 en van lieverlee kwamen er steeds meer leden, vergezeld door onder meer familie. De leden kregen een bonnetje van Peter sensei en konden aan de discounter een ijsje bestellen. Het blauwe smurfen ijs bleek aardig in trek bij de meeste jeugdleden, maar ook andere smaken konden zich verheugen in grote belangstelling.

Tijdens zo een gelegenheid worden er plannen besproken voor het nieuwe seizoen, wordt er afscheid genomen van enkele vertrekkende leden en kijken leden uit naar vakantie. SKEL hoopt iedereen weer in de dojo te kunnen verwelkomen vanaf maandag 5 september 2016. Tijdens de vakantie is er gelegenheid om buiten (bij droog weer) te trainen op dinsdagavond vanaf 19:00. Dit wordt gedaan op het terrein van politie honden vereniging de Pagnevaart. Hierover is eerder een mail gestuurd aan de leden.Voor info 06-53846144 of info@skel.nl.

 

Spring naar toolbar