Programma SKEL karate en Japanse wapens training tot 1 september 2020.

Per 1 juli mag er weer normaal binnen worden gesport. Echter gaat per 10 juli 2020 de gymzaal/dojo dicht waar wij normaal 3 x per week trainen ivm geplande onderhoud door de gemeente Etten-Leur, dat is elk jaar zo. De dojo gaat dan eind augustus 2020 weer open.

Om nu voor die paar keer binnen te gaan trainen geeft te veel (administratieve) rompslomp, dus we blijven lekker buiten trainen wat prima bevalt. Wel trainen we een avond minder zodat je zelf ook je eigen sport programma of samen met iemand anders kan oefenen.

Tot 1 september 2020 ziet het programma er als volgt uit:

-maandagavond 29 juni nog gewoon 2 uur buiten training zoals de afgelopen weken

-daarna elke maandagavond buiten karate training van 19:00 – 20:30. Er zal les worden gegeven tot 20:00 waarna je zelf of samen met anderen een eigen programma kan volgen al dan niet ondersteund door de sensei en senpai’s. Je kan ook besluiten te stoppen om 20:00, zoals bijv. voor jeugd. Red je 19:00 niet dan stroom je later in.

-elke woensdagavond van 19:00 – 20:30 Japanse wapens training.

We mogen van de gemeente wel de zaal in om wapens en ander oefenmateriaal zoals stootkussens te pakken. De trainingslocatie voor beide avonden is dus de speelplaats naast de dojo.

Elke zondag om ca. 10:30 wordt er aan de basis conditie gewerkt op de trimbaan te Hoeven / Bosschenhoofd. Ook hier kan je aan deelnemen. Informatie bij de sensei.

Voor alle trainingen hierboven geldt dat als het regent de training niet door gaat. Dit wordt op het Instagram account of Facebook vermeldt. Appen naar 06-538 46 144 kan ook.

Helaas vervalt het jaarlijkse einde seizoensijsje.

Zoals het er nu uit ziet starten we weer 1 september 2020 binnen, hierover word je dan nog later geinformeerd.

Blijf uw club steunen. Weliswaar wordt er geen contributie gevraagd voor de periode dat er buiten wordt getraind maar SKEL doet veel moeite om toch buiten trainingen aan te bieden en uw bijdrage wordt erg gewaardeerd!

SKEL wenst je ondanks de “vreemde” tijd een fijne en vooral gezonde vakantie maar hoop je ook op de bovengenoemde trainingen te mogen verwelkomen!

Spring naar toolbar