Na-schoolse activiteiten april 2017 afgerond.

Elk jaar geeft SKEL in overleg met de gemeente Etten-Leur 2 x gedurende een periode van 4 weken karate les van elk een uur aan geinteresseerde basisschoolkinderen. Dat is meestal in de periodes april/mei en oktober/november. Dit keer is de periode april/mei al afgerond. De vierde les viel op vrijdag 21 april en dan hebben veel basisschool kinderen al koningsspelen dag en om dan nog een laatste karate les te geven op het einde van de dag leek SKEL niet zo zinvol. SKEL heeft de kinderen uitgenodigd om deze laatste les te komen volgen op de maandagavond tijdens de reguliere karate les in de dojo aan de Beukenlaan.

Dit keer deden zo een 10 – 12 kinderen mee en van SKEL waren er jeugdleden aanwezig als assistent. In 3 – 4 weken wordt de kinderen een paar karate technieken aangeleerd met de verdedigingen hierop en deze moet dan uiteindelijk in een speelse manier met 2-en worden geoefend als  een soort gevecht. Dit gebeurt in speelse situaties maar ook in traditionele karate vormen.

Een foto impressie van de de derde en laatste les vind je hier.

Hieronder worden een aantal foto’s versneld afgespeeld als je op de foto klikt. Met dank aan Bart voor het maken van de foto’s en het beschikbaar stellen hiervan.

Spring naar toolbar