SKEL karateka’s geslaagd voor zwarte band (sho dan)

Afgelopen zondag 17 mei 2015 zijn er van de 4 SKEL kandidaten 3 karateka’s geslaagd voor de eerste zwarte band, oftewel de sho-dan tijdens de landelijke DAN examendag van de Karate-do Bond Nederland te Leersum.

Er gingen 48 kandidaten op van het Shotokan 4de Platform waarvan dus 4 SKEL karateka’s. In de eerste ronde ging Yasmine als eerste op en met positief resultaat. Alle examinatoren ( 7 stuks) waren unaniem van mening dat Yasmine voldeed aan de eisen.

YasmineHarmiche Yasmine met Peter sensei/examinator

In de tweede ronde gingen Tara en Brahim op. Helaas vond het merendeel van de examinatoren dat Brahim nog niet voldeed, hij heeft het dus niet gehaald en gaat dat wel doen op 6 december 2015. Tara daarentegen, ondanks wat ademhalingsproblemen in het laatste onderdeel, jiyu kumite, haalde haar felbegeerde zwarte band.

TaraLaros Tara

 

Als laatste ging de senior van de kandidaten op, Jan, 57 jaar jong. Ook hij slaagde voor de sho dan.

JanvanGinneken Jan

Alle kandidaten van harte gefeliciteerd met behalen van de sho dan en ook de kumite partners, Chemèhne, Riduoan en Ronnie, die veel hebben getraind om de kandidaten zo goed mogelijk te assisteren bij hun examen, hartelijk dank!

 

 

Spring naar toolbar