SKEL leden deelname DAN examen training Dongen 29 oktober 2016.

Afgelopen zaterdagmiddag deden Sidney, Chemèhne, Laura, Jeroen, Erik, Ronnie, Ridouan en Peter sensei mee met deze training o.l.v. Dimitra sensei. Voor aanvang werd Dimitra door Ali sensei in het zonnetje gezet voor het vele werk wat zij doet voor het Shotokan 4de Platform door heel het land, ook namens de aanwezige sensei’s.
Peter sensei van van Gils sport Dongen, organisator van deze training, deed de warming up waarna de kihon van de diverse DAN graden werd getraind o.l.v. de diverse sensei’s. Vervolgens werd een onderdeel kumite gedaan, wat conditioneel best zwaar was. Daarna was de verplichte kata Tekki (1, 2 en 3) aan de beurt en werd er weer opgesplitst voor het tokui kata. Als laatst kon het enbu, bunkai of jiyu ippon worden getraind. De examen kandidaten moesten dit daarna demonstreren aan de groep. Na de gebruikelijke groepsfoto ging iedereen moe maar tevreden naar huis. Foto’s van deze training vind je hier.

A.s. zaterdag 5 november nemen Laura, Erik, Ronnie en Jeroen deel aan het proefexamen te Waalwijk. Bij een positief advies kunnen ze deelnemen aan het officiële DAN examen zondag 11 december 2016 te Harderwijk.

Op de foto de examen kandidaten links achter Erik, Peter sensei, Ronnie (Erik en Ronnie (broers) beide voor 1ste dan) en Jeroen (2de dan). Links voor Chemèhne, kumite partner van Laura (1ste dan), Sidney en Ridouan.

Dimitra sensei komt 23 november a.s. naar SKEL voor een DAN training in de dojo van SKEL aan de Beukenlaan te Etten-Leur.

Spring naar toolbar