Uitreiking kobujutsu diploma’s.

Peter sensei heeft donderdag 28 januari 2016 de diploma’s uitgereikt aan de SKEL leden die 3 december 2015 kobujutsu examen hadden gedaan.

De kobujutsu graduaties worden opgetekend in het register van de Nederlandse Federatie Krijgskunsten en ook de mooie diploma’s komen van het NFK. Ze hebben de kleur van de kyu graad en ze hebben elk een volgnummer. De kandidaten hebben de bruine en zwarte band karate, dus ze zouden voor de kobujutsu les een band om moeten doen conform de kobujutsu graduatie.

Op de foto van links naar rechts Casper, Remy, Peter sensei, Jeroen, Tara en Timo. Zij hebben allen (behalve natuurlijk Peter sensei) de 3de kyu = groene band gehaald. Jeroen moest direct weg, vandaar dat hij niet in karate-gi is en Annelot, ook de 3de kyu gehaald, was niet aanwezig. De benjamin van de kandidaten, Ward, heeft de 5de kyu = gele band gehaald en staat ook niet op de foto, hij had een badminton wedstrijd.

Zaterdagmiddag 2 april is er in de dojo Beukenlaan een dan examen training kobujutsu. Raadpleeg regelmatig de agenda op SKEL.

Aan kobujutsu en shin hanbo jutsu lessen kan iedereen deelnemen, een vechtsportachtergrond is niet noodzakelijk. Een proefles kan ook worden gevolgd.

Spring naar toolbar