Vanencompetitie zondag 11 oktober 2015 Oisterwijk

Aan het onderdeel kata deden 4 SKEL leden mee; Veronique, Laura, Ward en Sidney. Veronique en Sidney deden ook mee aan het kumite. Kata is in het ochtendprogramma, kumite s-middags. De vanencompetitie is een opstap toernooi, beginnende wedstrijd karateka’s kunnen hier hun wedstrijd start maken. Peter sensei vindt het altijd een heel gezellig en toegankelijk evenement. Elke karateka gaat naar huis met een certificaat van deelname waarop de punten van die dag zijn genoteerd en de volgende keren worden de nieuwe punten erbij opgeteld.

Klik op PLAYLIST en op IMPRESSIE om beelden te zien van de SKEL leden.

Uitslagen kata:
Sidney 2 gewonnen 1 verloren, Ward 1 gewonnen 2 verloren, Laura 4 gewonnen, Veronique 1 gewonnen 3 verloren.
Uitslagen kumite:
Sidney 1 gewonnen 2 verloren, Veronique 3 verloren

Peter sensei en Boudewijn functioneerden als scheidsrechter. Tjerk, vader van Sidney, was coach en cameraman (bedankt Tjerk!), ook Ronald, vader van Veronique en Martijn, vader van Laura liepen rond op de wedstrijdvloer.

SKEL vindt het fantastisch dat deze kinderen EN ouders/SKELleden zo bezig zijn met karate en ziet dan ook goede vooruitgang. De vanencompetitie heeft een goede invloed op de prestaties en SKEL hoopt dan ook dat nog meer leden hieraan gaan deelnemen. De volgende zal begin 2016 zijn.

Spring naar toolbar