Verslag slip/band (kyu) examens jeugd tot 12 jaar dojo SKEL 14 december 2020.

Maandagavond 14 december 2020 deden 16 jeugdleden examen voor hun volgende slip of band. Helaas mocht er geen publiek bij zijn, maar de kinderen deden allemaal hun best om de geleerde karate technieken en vormen te  demonsteren. Na een warming up ging de eerste groep de mat op voor kihon en daarna de tweede groep. Hetzelfde voor kata en het laatste onderdeel kumite. In tegenstelling tot de 18 plussers mogen kinderen wel contact maken, maar dat mocht nu niet daar ze geen van allen hun karate handschoentjes aan hadden.
Hierna kon Peter sensei de uitslag mede delen en iedereen was geslaagd voor hun volgende slip of band. Een speciale vermelding kreeg Jenna, die een prima examen liet zien.
Hierna volgde nog de foto sessie. De foto’s vind je bij menu Op de hoogte en dan Fotoreportage.

Dit examen was de eerste van 3 avonden, helaas moeten de examens voor de 18 plussers en jeugd tussen 12 en 18 jaar worden uitgesteld i.v.m. de nieuwe strenge regelgeving aangaande corona. Je vindt de nieuwe data eveneens bij menu Op de hoogte en dan Agenda evenals de nieuwe startdata van de trainingen in 2021.

Jan senpai, Ronald senpai en Annabelle senpai, bedankt voor de assistentie voor deze avond!

Spring naar toolbar