Verslag vanencompetitie Goirle zondag 29 januari 2017.

Zondag 29 januari 2017 waren om 09:30 een aantal SKEL leden met hun ouders en aanhang present in sporthal de Haspel om deel te nemen aan kata wedstrijden. De vanencompetitie is een laagdrempelig toernooi waar jeugd kennis kan maken met kata en kumite wedstrijden.

Peter sensei en Jeroen senpai waren aanwezig als kata scheidsrechter, waarbij Peter sensei functioneerde als hoofd scheidsrechter. De coaches waren Ronald Aats en Bas Bastiaansen, daar er soms SKEL leden tegelijkertijd hun kata aan het lopen waren. Het leuke van dit toernooi is dat iedereen het allemaal van nabij kan meemaken, het is dan ook erg gezellig. Desalniettemin lieten de karateka’s goede kata’s zien en de laatste poule waar Peter sensei als hoofd optrad zelfs van hoog niveau. Er waren karateka’s in deze poule aanwezig die ook op de Nederlandse kampioenschappen hun kata’s demonstreren, zelfs een Nederlands kampioen.

Bastiaan, Yassin en Wassim hebben allemaal een partij gewonnen. Wissam heeft alles verloren. Zij deden voor de eerste keer mee. Tim heeft eveneens een partij gewonnen. Veronique heeft in haar zware poule alles verloren, maar liet goede kata’s zien. Alle SKEL leden vonden het erg leuk en doen de volgende keer in maart weer mee! Ook andere jeugdleden kunnen meedoen. Zie voor wedstrijden de agenda elders op deze site.

Op de foto van links naar rechts: Veronique Aarts. Bastiaan Beijersbergen van Henegouwen, Wissam en Wassim Jaid, Yassin Beekmans en Tim Bastiaansen.

Spring naar toolbar