Verslag eerste buiten training 18 juli 2017

Nu de dojo helaas is gesloten i.v.m. de zomervakantie wordt er elke dinsdagavond om 19:00 buiten getraind tot en met 22 augustus 2017. SKEL doet dat op een mooi grasveld gelegen tussen vliegveld Seppe/International Airport Breda en de spoorlijn Roosendaal – Etten-Leur. Je komt daar via de Oude Bredase Postbaan.

De eerste training waren er 8 deelnemers, twee ouders en een hond. Na eerst een warming up werden er wat technieken getraind, kata Heian shodan en twee versies bunkai van een stukje Heian shodan. De eerste versie klassiek, de tweede versie zelfverdediging. Daarna kreeg iedereen wat tijd om nog wat zelf te trainen. Vanuit het Ryukyu kobujutsu werden er twee bo kata’s getraind en van uit het Shin Hanbo Jutsu het bo kata Tsuken bo.

Toen was het 1,5 uur razend snel om. We waren allemaal behoorlijk bezweet, maar er was dan ook goed gewerkt. Volgende week weer bij goed/droog weer. Bij twijfel even appen 06-53846144 en als je geen vervoer heb maar toch mee wilt trainen dan ook gewoon appen.

Spring naar toolbar