Verslag vanen competitie 25 maart 2018 Tilburg.

Peter sensei en Jeroen senpai waren al vroeg aanwezig in sporthal T-Kwadraat zondag 25 maart 2018. De matten werden nog gelegd en Peter sensei en Jeroen senpai hebben geholpen met een mat in elkaar te puzzelen.

Ondertussen waren er al SKEL leden aangekomen. Deelnemers Rick, Tim, Kim, Raeven en Maylin waren op tijd aanwezig samen met de coaches Jordy en Bas. Alaa en Abdulaziz konden helaas niet komen. De vanen competitie is een gezellig toernooi en iedereen helpt mee om alles in goede banen te leiden. Om 10:00 werd er gestart met het groeten en werden op 5 matten de kata wedstrijden gelopen. Op mat 3 waren Peter sensei en Jeroen senpai aan het beoordelen en zagen leuke wedstrijden en soms ook wel heel erg goed battles bij de meer ervaren karateka’s. Helaas ging de team wedstrijd dit keer niet door en hoefde het SKEL team katai niet in actie te komen met de teams.
De SKEL deelnemers deden goed mee en wonnen diverse rondes. Ook Rick, terwijl die voor de eerste keer met wedstrijden mee deed. Al met al is er goede progressie te zien. Er wordt voor wedstrijden 1,5 uur getraind op woensdagavond.

Een foto impressie is te vinden bij fotoreportages elders op deze site. Bas bedankt voor de foto’s en we richten ons weer op de volgende wedstrijd!

Spring naar toolbar