Resultaat DAN proef examen Waalijk 4 april 2015

Na maanden van extra trainen deden 4 SKEL leden hun proef examen in sporthal de Slagen te Waalwijk voor meer dan 12 leraren.

De kandidaten moeten het volledige examen programma demonstreren voor hun dan (=zwarte band) graad. Als het positief wordt beoordeeld dan doen ze 17 mei 2015 het officiële dan examen van de Karate-do Bond Nederland. Een positief resultaat voor het proef examen is nog geen garantie dat ze hun zwarte band zullen behalen, maar is wel een grote stap in de goede richting.

Alle vier SKEL leden, te weten Yasmine, Tara, Jan en Brahim, zijn door naar het officiële examen, maar 3 kandidaten kregen nog tips mee om hun demonstratie te verbeteren. Er resten nog ca. 6 weken waarin nog keihard zal moeten worden getraind.

En dat kan ook, want er zijn nog dan trainingen 14 april Breda, 18 april Halsteren, 21 april Waalwijk en 29 april Etten-Leur (zie agenda) voor alle bruine en zwarte banden.

Op de foto van links naar rechts staand: Ridouan (kumite partner Brahim), Ronnie (kumite partner van Jan en Tara), Tara (examen kandidaat) en Jan (examen kandidaat).
Zittend van links naar rechts: Yasmine (examenkandidaat), Brahim (examen kandidaat) en Chèmehne (kumite partner van Yasmine).

Spring naar toolbar