Verslag deelname meisjes team kata wedstrijd Tamashii te Halsteren

Afgelopen zondag 2 april 2017 deed een meisjes team van SKEL mee aan de de kata wedstrijden bij collega school Tamashii te Halsteren.
Het team bestaat uit Kim Saenen, Raeven van Wely en Maylin Weterings en deze keer werden ze begeleid door coach Tjerk Meijer.
De poule bestond uit 7 teams van verschillende karate scholen. Er werd gestreden volgens het JKA reglement wat dus beduidend anders dus dan het WKF systeem waar de Karate-do Bond Nederland bij is aangesloten. I.p.v. rode en blauwe vlaggen worden er punten gegeven. Deze keer ging het echter om het mee doen en proeven aan de wedstrijd sfeer. Alle drie de meisjes deden voor het eerst mee aan wedstrijden als team en zoals je kan zien op de filmpjes was het goed druk. Je moet toch ook maar durven om op de mat te staan en je kata te laten zien aan de scheidsrechters en publiek,
Uiteindelijk eindigden ze als vijfde van de 7 teams, dus in het geheel geen slecht resultaat en een goed begin van een wedstrijd carriere. Dit team belooft veel voor de toekomst!

Klik hier voor de afspeellijst van de gemaakte filmpjes.

Spring naar toolbar